About Me

Hair by Elaine staat voor mooi, gezond, trendy en draagbaar haar

Mensen mooi maken is mijn grote passie. 8 jaar geleden begon ik met mijn opleiding op de kapperschool. Vervolgens ben ik gaan werken bij een van de beste salons van Amsterdam waar ik super veel geleerd heb. Na 7 jaar daar te hebben gewerkt en heel veel trainingen heb gehad heb ik veel kennis opgedaan. Nu heb ik eindelijk de stap genomen om voor mezelf te beginnen en heb daar enorm veel zin in!

Hair by Elaine staat voor mooi, gezond, trendy en draagbaar haar. Ik ben gespecialiseerd in knippen en kleuren. Samen met jou wil ik kijken wat het beste bij je past. Ik vind het belangrijk om te kijken wie jij bent. Door goed naar jou te luisteren en samen met jou naar de mogelijkheden te kijken. Welke coupe versterkt jouw gezicht? Welke kleuren passen het beste bij jouw huid? Waar voel jij je fijn bij? Hier ga ik graag met je over in gesprek.

Om weer nieuwe inspiratie op te doen vind ik het heel belangrijk om altijd up to date te zijn van de nieuwste trends. Ik volg daarom alles op internet en doe ook nog regelmatig trainingen. Je kunt bij mij terecht in mijn thuissalon. Ik hoop snel een afspraak met je te kunnen maken.

Liefs Elaine

  • 06 46256651
  • elainevsermond@hotmail.com